lørdag 13. desember 2008

Julegave

Det var avsluttning på treninga denne uka og da tenkte jeg at de fantastiske trenerene våres trengte en liten juleoppmerksomhet. Jeg absolutt elsker julemarsipan, spesielt disse tykke med hvit strøssel på, derfor ble det gaven. Jeg fikk noen trykk av Marianne, eller jeg ba pent, som jeg lærte meg å farge med Pro Markers på, derfor tenkte jeg at det var greit å gjøre noe trygt første gangen.

tirsdag 9. desember 2008

Award


Jeg har fått en så utrolig hyggelig award fra Britten. Ble så utrolig glad og setter veldig pris på den.

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."
De fantastisk flinke bloggerene som inspirerer meg og fortjener denne awarden er:

mandag 1. desember 2008

Julekalender til mannen i mitt liv

Ble veldig påvirka av alle disse fyrstikk-kalenderene at jeg bare måtte prøve å lage en. Og da ble det en julekalender til kjæresten min da. Problemet oppsto når jeg skulle finne ut hva jeg skulle oppi disse bittesmå eskene og hvordan han skulle få dem opp. Men etter mye tanker frem og tilbake ble det små lakris biter med noen gode ord fra meg, og en tråd han kunne dra i. Så i hver eske har jeg skrevet ned hva jeg liker med han og hvordan har får meg til å føle. Så da håper jeg bare at han liker den :)